Naravi, živalim in ljudem prijazno življenje

Košček narave je stran namenjena vsem tistim, ki se spogledujejo z rastlinsko prehrano in drugačnim pristopom k vsakdanjim življenjskim izzivom. Je stran, ki bi vas rada naučila živeti bolj sočutno, naravno in zavestno. 

Poleg tega je Košček narave zame osebni projekt skozi katerega želim širiti filozofijo rastlinskega prehranjevanja in življenja kot samega z namenom širjenja zavesti vseh nas.

Na tej strani bom za vas poizkusila odgovoriti na čim več vprašanj, ki se pojavljajo začetnikom rastlinskega prehranjevanja ali pa tistim, ki to že so. Ker pa je tudi sprostitev in dobro počutje pomembno pa se bo našla tudi kakšna tematika povezana z meditacijo in nasveti kako poleg tega, da se trudimo jesti zdravo in živeti čim bolj etično, tudi učinkovito poskrbeti za to, da smo v dobri psihični kondiciji.

 

 

Poleg novih vsebin, ki bodo nastajale tekom časa, pa sem za vas že takoj na samem začetku podala nekaj osnovnih informacij o tem  Zakaj biti veganKako postati vegan in kaj se v resnici dogaja za zidovi Krutih industrij.  Nekatere se vam bodo mogoče zdele krute a včasih je tako, da le če pogledamo resnici v oči, lahko naredimo premik naprej.

Poleg tega bom z vami delila tudi preproste Recepte, ki so del moje vsakdanje rastlinske kuhinje. Za vas pa sem celo ustvarila Mojo preprosto vegansko kuhinjo, ki vam jo lahko pošljem na vaš email naslov. V njej boste našli napotke, kako zamenjati določena živila z rastlinskimi različicami in pa tri ideje za zajtrk, kosilo in večerjo.

Če bi radi izvedeli kako sem jaz postala rastlinojedka, pa si preberite Mojo zgodbo k veganstvu.

Ne zamudite pa tudi novih objav na BloguTam boste našli koristne informacije o zdravem rastlinskem prehranjevanju, koristne napotke kako živeti kot vegan, kako se spopadati z okolico, kako skrbeti za mirne misli in zdravo telo in še in še.

Upam, da vam bo stran v navdih in boste našli uporabne informacije. Vedno sem zelo vesela, če mi pišete in z menoj delite svoje izkušnje in pa seveda sem vam na voljo za kakršna koli vprašanja. Če je tako, mi kar pišite na alja.aljancic@gmail.com. Lahko pa se mi oglasite tudi preko Kontaktnega obrazca. Naj vam ne bo nerodno. Res sem zelo vesela vsakega vašega pisma in z veseljem odgovorim na vsakega.

Naj vam bo svet lep!

Alja