Naravi, živalim in ljudem prijazno življenje
Osebna rast

Ali verjamete v nebesna bitja?

So bili časi, ko nisem verjela v to, da nam bitja iz nebes resnično lahko priskočijo na pomoč. In so prišli časi, ko sem to mnenje spremenila. So bili časi, ko nisem meditirala in se bolj resno ukvarjala sama s seboj in so prišli časi, ki so me potisnili v to, da sem tem stvarem dala večji pomen.

Danes brez dvoma verjamem, da nam prekrasna bitja iz svetlobe, nebes, onostranstva ali kakor koli že želimo poimenovati ta svet, budno stojijo ob strani in nas spremljajo na vsakem koraku. Ko sem se izučila za terapevta Access Bars in te terapije začela izvajati pri prijateljih, sorodnikih in ljudeh, ki so stopili z menoj v stik z željo, da jim to terapijo naredim, se je na energetskem nivoju mojega telesa začela pojavljati sprememba. Namreč vedno bolj sem začela postajati občutljiva za energije okoli sebe.

Hitro sem začutila misli ali razpoloženja drugih ljudi, včasih sem točno vedela kaj se bo zgodilo in vedno bolj sem čutila prisotnost drugih bitji okoli mene. V večini je bilo čutiti prijetne energije, včasih pa tudi tiste malo manj prijetne.

Še posebej zanimiva pa je bila ena jutranja meditacija.

Vsako jutro si že kar nekaj časa ustvarjam rutino z jogo (pozdrav soncu, tibetanske vaje, dihalne vaje) in meditacijo. Tisto jutro pa je bila meditacija posebna. Kar naenkrat sem začutila, da so k meni stopila tri bitja. Začutila sem, da sta dva moška energija in ena ženska energija. In res se mi je prvi predstavil kot moj vodnik, druga kot moja pomočnica in tretji kot moj varuh. Vsak med njimi naj bi skrbel za določeno področje mojega življenja. Vodnik naj bi me skozi notranji glas vodil na moji poti, varuh skrbi, da sem varna in pomočnica mi prišepne na uho takrat, ko ne vem kako in kaj in rabim tolažbo. Kasneje se je izkazalo, da je ženska pomočnica moja glavna vodnica in izdala mi je celo svoje ime, ki ga bom obdržala za sebe. Takrat sem dobila jasen odgovor, da so bitja vedno prisotna in da jih lahko prosimo za pomoč in tako sem z njimi začela delati in lahko rečem, da je sodelovanje koristno.

Naj poudarim, da je pri teh stvareh treba nekaj vedeti. Ta bitja nam pomagajo samo takrat, ko so naše namere čiste in ko je za naše najvišje dobro, da se določena stvar zgodi. Torej ne obupajte takoj, ko se kakšna stvar ne uresniči. To ne pomeni, da so na vas pozabili ampak enostavno, da morajo določene stvari dozoreti.

Ravno danes sem imela zanimivo izkušnjo. S kolesom sem s sinom hitela domov. Pred seboj na hribu sem že videla dežno zaveso, kako se mi približuje. V sebi sem hitro prosila moje duhovne spremljevalce, če lahko pomagajo, da dež počaka toliko, da pridem do doma. Kmalu so začele padati kaplje. Teh je bilo ravno toliko, da je kakšna padla name. Ko sem prispela do doma in sestopila iz kolesa, pa se je v tistem trenutku zelo, zelo vlilo. Pri sebi sem se zahvalila in vedela sem, da je bila moja prošnja uslišana.

Svojo prisotnost pa so mi anglei potrdili z peresom, ki se je znašel sredim moje sobe. Nikakor ni moglo biti nič drugega kot angeli. Nimam vzglavnikov, kjer bi bila notri peres in okna so bila zaprta. Torej je moral biti angel, ki mi je pokazal, da je ze menoj. O tem sem že ogromno brala in ravno ena izmed načinov komunikacije z nami je ravno to, da pred nas položijo pero in pokažejo, da so z nami.

Teh zgodbi imam ogromno. Ob priliki delim še kakšno.

Še bolj pa me zanimajo vaše izkušnje. Vabim vas, da jih delite z menoj in vpišete v komentar. Vem, da je danes te stvari težko govoriti ljudem, da ne bi izpadli čudni. Tu bodo vaše izkušnje sprejete odprtih rok, z razumevanjem.

Z veseljem odgovorim tudi na kakšno vprašanje!

Pri vsem tem pa mene greje misel, da resnično nisem nikoli sama in, da sem varna. Zdaj po vseh meditacijah in delu na sebi vem, da slišim glas svoje duše in duhovnih spremljevalcev, ki mi pomagajo na poti skozi življenje. Poskusite tudi vi skozi meditacijo navezati stik in mogoče boste hitro začutili njihovo prisotnost, ki vam bo služila kot potrditev, da ta svet res obstaja.

Article written by:

V življenju rada iščem naravne rešitve, ki pomagajo do boljšega počutja in skrbi za živali in okolje.